Schaakvereniging Made

Leer schaken

apr 23 @ 19:00

Het uur waarin we de jeugd GRATIS het mooie schaakspel uitleggen.

Een drietal leden van s.v. ’t Paardje verzorgen de lessen waardoor deze kosteloos zijn. Ook het lesmateriaal zelf is gratis, dit dankzij de sponsoring door Installatiebedrijf Gebr. Van Dijk en Schipper Accountants.

De jeugdafdeling werkt met de bekende STAPPENMETHODE van Rob Brunia en Cor van Wijgerden. Elke Stap wordt afgesloten met een examen en dit wordt bij een positief resultaat bezegeld met een diploma.

Ook een keer meedoen?

Vind je het leuk om schaken te leren en wil je een keer meedoen: lees alle informatie hier

apr 23 @ 20:00

Onze wekelijkse schaakavond in Hotel/Restaurant ’t Trefpunt in Made.
We starten (zoals altijd) om 20:00 uur met de wedstrijden voor de interne competitie.

Ook een keer meedoen?

Vind je het leuk om te schaken en wil je kennismaken met onze gezellige schaakclub: kom een keer gratis meedoen

apr 30 @ 19:00

apr 30 @ 20:00

mei 7 @ 19:00

mei 7 @ 20:00

mei 14 @ 20:00

Speeltempo: 10 minuten per persoon per partij

Met de dubbele bedenktijd dan bij het bliksemschaken zijn deze partijen van iets betere kwaliteit.
Maar nog steeds zullen hier, door de tijdnoodfase, verrassende uitslagen te noteren zijn.

mei 21 @ 20:00

mei 28 @ 20:00

jun
Bliksemschaken 2019 (onder voorbehoud) @ Hotel 't Trefpunt
jun 4 @ 20:00

Speeltempo: 5 minuten per persoon per partij

Deze avond staat altijd bekend als ‘lachen, gieren, brullen’ omdat door het snelle tempo vele verrassende zetten gedaan worden, maar ook over het hoofd gezien worden. Doe mee en beleeft het.