Schaakvereniging Made

Leer schaken

jan 24 @ 18:30 – 19:30

Het uur waarin we de jeugd GRATIS het mooie schaakspel uitleggen.

Een drietal leden van s.v. ’t Paardje verzorgen de lessen waardoor deze kosteloos zijn. Ook het lesmateriaal zelf is gratis, dit dankzij de sponsoring door Installatiebedrijf Gebr. Van Dijk en Schipper Accountants.

De jeugdafdeling werkt met de bekende STAPPENMETHODE van Rob Brunia en Cor van Wijgerden. Elke Stap wordt afgesloten met een examen en dit wordt bij een positief resultaat bezegeld met een diploma.

Ook een keer meedoen?

Vind je het leuk om schaken te leren en wil je een keer meedoen: lees alle informatie hier

jan 24 @ 19:30 – 23:00

Onze wekelijkse schaakavond in Hotel/Restaurant ’t Trefpunt in Made.
We starten (zoals altijd) om 20:00 uur met de wedstrijden voor de interne competitie.

Ook een keer meedoen?

Vind je het leuk om te schaken en wil je kennismaken met onze gezellige schaakclub: kom een keer gratis meedoen

jan 31 @ 18:30 – 19:30

jan 31 @ 19:30 – 23:00

feb 7 @ 18:30 – 19:30

feb 7 @ 19:30 – 23:00

feb 14 @ 18:30 – 19:30

feb 14 @ 19:30 – 23:00

za
26e schaaktoernooi ’t Trefpunt @ Hotel 't Trefpunt
feb 25 @ 09:30 – 17:15

Op zaterdag 25 februari 2023 houdt schaakvereniging ’t Paardje de 26e editie  van het jaarlijkse schaaktoernooi.

Zoals tijdens de andere edities worden er 5 ronden gespeeld in een gesloten groep van zes personen.  Deelname staat open voor huisschakers, leden en oud-leden van ’t Paardje, deelnemers van voorgaande jaren en leden van schaakverenigingen uit de regio.

• Speeltempo: 30 min. p. p. p. p.
  • De groepsindeling vindt zoveel mogelijk plaats op speelsterkte.
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 17,50 te voldoen aan de zaal.
  • Een lunch en een drankje worden u aangeboden.
  • Deelnemers dienen om 9.30 uur uiterlijk aanwezig te zijn. We starten namelijk stipt om 10:00 uur.
  • Roken is binnen niet toegestaan.

Het toernooi wordt gehouden in Restaurant ’t Trefpunt, Raadhuisplein 1a, 4921 ZJ  Made.

Prijzen per groep:

Dinerbonnen (te besteden bij Restaurant ’t Trefpunt in Made) en flessen wijn.

Aanmelden kan via

feb 28 @ 18:30 – 19:30