Schaakvereniging Made

25e schaaktoernooi ’t Trefpunt

(met speciale gast)

Op zaterdag 19 februari 2022 houdt schaakvereniging ’t Paardje editie

van het jaarlijkse schaaktoernooi.

Dit jaar zal tussen de laatste ronde en de prijsuitreiking een speciale spreker aanwezig zijn die een korte lezing zal houden over:

“het oudere schaakbrein” en “strategisch denken”!

De spreker is Karel van Delft, vader van IM Marijn van Delft en trekker van Schaakacademie Apeldoorn. Karel is een zeer ervaren spreker die meerdere internationale schaak workshops heeft gegeven en we zijn blij dat we hem mogen verwelkomen! Het belooft een interessante lezing te worden.

Zoals tijdens de andere edities worden er 5 ronden gespeeld in een gesloten groep van zes personen.  Deelname staat open voor huisschakers, leden en oud-leden van ’t Paardje, deelnemers van voorgaande jaren en leden van schaakverenigingen uit de regio.

• Speeltempo: 30 min. p. p. p. p.
  • De groepsindeling vindt zoveel mogelijk plaats op speelsterkte.
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- te voldoen aan de zaal.
  • Een lunch en een drankje worden u aangeboden.
  • Deelnemers dienen om 9.30 uur uiterlijk aanwezig te zijn. We starten namelijk stipt om 10:00 uur.
  • Roken is binnen niet toegestaan.

Het toernooi wordt gehouden in Restaurant ’t Trefpunt, Raadhuisplein 1a, 4921 ZJ  Made.

Prijzen per groep:
Dinerbonnen (te besteden bij Restaurant ’t Trefpunt in Made) / flessen wijn.
Onder de mensen die niet in de prijzen vallen worden ook nog flessen wijn verloot.

Hier vind je de opgegeven deelnemers voor het 25e Trefpunt toernooi op 19 februari 2022.

Aanmelden toernooi