Schaakvereniging Made

Leer schaken

Steun SV ’t Paardje en stem tijdens Rabobank Clubsupport actie

Rabobank Amerstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe
Rabobank Amerstreek stelt dit jaar in totaal € 100.000 beschikbaar om te investeren in lokale clubs en verenigingen. De stemperiode start op 27 september 2019.

Stemmen
Leden van Rabobank Amerstreek ontvangen op 27 september 2019 een persoonlijke stemcode per e-mail. Van 27 september t/m 6 oktober kunnen leden hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs en verenigingen. Elk lid ontvangt vijf stemmen die hij/zij zelf kan verdelen (max. 2 stemmen op 1 club).

Oproep aan alle leden
Het is voor schaakvereninging 't Paardje belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor nieuw materiaal voor onze vereniging.

Let op: Alleen leden van Rabobank Amerstreek mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. U kunt eenvoudig lid worden door op deze pagina enkele gegevens in te vullen

Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan schaakvereninging 't Paardje tijdens de Rabobank Clubsupport actie van Rabobank Amerstreek. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubsupport actie op de website van de Rabobank Amerstreek.

Klik HIER om je stem uit te brengen (t/m 6 oktober 2019)!

Bedankt voor jouw steun!